Konkurs za besplatne muzičke radionice 2016

Za sve one koji se bave muzikom i sviraju jedan od instrumenata (gitara, bas gitara, bubnjevi) ili pevaju, Besplatne muzičke radionice raspisuju konkurs za novu grupu polaznika. Novi ciklus radionica će se odvijati u dve države Bosni i Hercegovini i Srbiji ( Ljubuški – Niš) .

Šta je potrebno za učešće u radionicama?
Pored želje za druženjem i upoznavanjem novih ljudi, neophodno je:
- da imate minimum 18 godina
- da se profesionalno ili amaterski bavite muzikom svirajući jedan od navedenih instrumenata
-da možete da prisustvujete radionicama u Bosni i Hercegovini (od 19. do 25. septembra) i radionicama u Srbiji (od 3. do 9. oktobra). 
-da ste u mogućnosti da, ukoliko ste iz Srbije, ugostite kolegu polaznika iz Bosne na sedam dana, a ukoliko ste iz Bosne da isto to učinite za kolegu iz Srbije.

Troškovi prevoza kao i kompletno prisustvo na muzičkim radionicama su BESPLATNI ZA SVE UČESNIKE.
Ono što je potrebno da uradite jeste da nam na mail muzickeradionicenis@gmail.com prosledite (u Word dokumentu koji ćete nasloviti “Prijava za BMR”) svoje osnovne informacije (ime i prezime, datum rođenja,e- mail adresu, kontakt telefon i fotografiju) uz kratku muzičku biografiju gde ćete navesti koliko dugo se bavite muzikom, za koju radionicu od navedenih se prijavljujete, kao i koja je vaša motivacija za učešće na ovim radionicama.
Celokupni projekat realizuju Udruga „Agape“ iz Ljubuškog i NVO „Štek House“ iz Niša, uz podršku SHL fondacije.
Konkurs je otvoren do 11.9. 2016. godine u ponoć, nakon čega sledi selekcija i obaveštavanje izabranih polaznika.
Srećno!

Популарни постови